THE OPEN UNIVERSITY OF JAPAN LIBRARY

榮養と料理

榮養と料理社. -- 1 ( [昭10.6] )-. -- 女子栄養大学出版部, 1935. <SB10090756>
Tag:
No tag is registered
URL:

Collective HoldingsList 1-1 of about 1

No. Library Location Location2 Call No Volume Available Years/Months Accession status
0001 本部 2階和雑誌集密 3階新着雑誌 83(4-12), 84-89, 90(1-11) 2017-2024 Accession continuing
No. 0001
Library 本部
Location 2階和雑誌集密
Location2 3階新着雑誌
Call No
Volume 83(4-12), 84-89, 90(1-11)
Available Years/Months 2017-2024
Accession status Accession continuing

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 榮養と料理 / 榮養と料理社
エイヨウ ト リョウリ
Volumes and Years of Serial 1 ( [昭10.6] )-
publication,distribution,etc.,area 東京 : 女子栄養大学出版部
variant titles 異なりアクセスタイトル:栄養と料理
エイヨウ ト リョウリ
variant titles その他のタイトル:月刊榮養と料理
ゲッカン エイヨウ ト リョウリ
variant titles その他のタイトル:現代を健康に生きる
ゲンダイ オ ケンコウ ニ イキル
note 責任表示変更: 榮養と料理社 (創刊号)→家庭食養研究會 (1卷2號-)→榮養と料理社 (3卷9號-)→女子榮養學園出版部 (15卷1號-)→女子栄養短期大学出版部 (16巻4号-)→女子栄養大学出版部 (27巻4号-)
note 出版者変更: 榮養と料理社→女子榮養學園出版部 (15卷1號-)→女子栄養短期大学出版部 (16巻4号-)→女子栄養大学出版部 (27巻4号-)
note 1卷2號(昭和10年7月発行)の奥付の標題 月刊榮養と料理
note タイトル関連情報追加: 現代を健康に生きる (<68巻5号(2002.5)>-)
NCID AN00023193
text language code Japanese
frequency of publication code Monthly
relation bibliography link 吸収前誌:食養研究 / 食養研究會||ショクヨウ ケンキュウ <SB10090754>
author link 榮養と料理社||エイヨウ ト リョウリシャ <AU10076097>
author link 家庭食養研究會||カテイ ショクヨウ ケンキュウカイ <AU10076098>
author link 女子榮養學園出版部||ジョシ エイヨウ ガクエン シュッパンブ <AU10076099>
author link 女子栄養短期大学出版部||ジョシ エイヨウ タンキ ダイガク シュッパンブ <AU10076100>
author link 女子栄養大学出版部||ジョシ エイヨウ ダイガク シュッパンブ <AU00028570>