THE OPEN UNIVERSITY OF JAPAN LIBRARY

フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ

大浦裕二, 佐藤和憲編著. -- ミネルヴァ書房, 2021. <BB10116467>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 秋田 秋田一般書 611.3/F52 11119518148 禁帯出 0items
No. 0001
Volumes
Library 秋田
Location 秋田一般書
Call No 611.3/F52
Material ID 11119518148
Status 禁帯出
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ / 大浦裕二, 佐藤和憲編著
フード ビジネスロン : 「ショク ト ノウ」ノ サイゼンセン オ マナブ
publication,distribution,etc.,area 京都 : ミネルヴァ書房 , 2021.5
physical description area v, 190p : 挿図 ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784623091164
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論 : 食と農の最前線を学ぶ
フード ビジネス ロン : ショク ト ノウ ノ サイゼンセン オ マナブ
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論
フードビジネス ロン
note 引用・参考文献: p181-185
note 推薦図書: 各章末
NCID BC06863802
text language code Japanese
author link 大浦, 裕二||オオウラ, ユウジ <AU10024403>
author link 佐藤, 和憲(1954-)||サトウ, カズノリ <AU00025907>
classification Agricultural economics NDC9:611.3
classification Food technology NDC10:588.09
classification Agricultural economy and management NDC10:611.3
classification Economics. Industries NDLC:DL681
subject headings 食料品||ショクリョウヒン
subject headings フードシステム||フードシステム