THE OPEN UNIVERSITY OF JAPAN LIBRARY

科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料,安全性まで,毎日の食事に役立つ知識が満載

改訂第2版. -- ニュートンプレス, 2022. -- (ニュートン別冊)(Newtonムック). <BB10128566>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 秋田 秋田一般書 498.5/Ka16 11119665915 禁帯出 0items
0002 岐阜 岐阜一般書 498.5/Ka16 11119612994 禁帯出 0items
No. 0001
Volumes
Library 秋田
Location 秋田一般書
Call No 498.5/Ka16
Material ID 11119665915
Status 禁帯出
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes
Library 岐阜
Location 岐阜一般書
Call No 498.5/Ka16
Material ID 11119612994
Status 禁帯出
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料,安全性まで,毎日の食事に役立つ知識が満載
カガクテキニ タダシイ ショクヒン ノ ダイヒャッカ : ショクザイ カラ チョウミリョウ アンゼンセイ マデ マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
edition area 改訂第2版
publication,distribution,etc.,area 東京 : ニュートンプレス , 2022.10
physical description area 175p : 挿図 ; 28cm
Volume Information
ISBN 9784315526097
parent bibliography link ニュートン別冊||ニュートン ベッサツ <BB00192291>//a
parent bibliography link Newtonムック||Newton ムック <BB00121943>//a
variant titles 原タイトル:食品の科学知識
ショクヒン ノ カガク チシキ
variant titles 異なりアクセスタイトル:食品の大百科 : 科学的に正しい : 食材から調味料安全性まで毎日の食事に役立つ知識が満載
ショクヒン ノ ダイヒャッカ : カガクテキ ニ タダシイ : ショクザイ カラ チョウミリョウ アンゼンセイ マデ マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
note ニュートン別冊『科学的に正しい食品の大百科』 (2020年刊) を改訂したもの
note 表紙に「ニュートンムック」の記述あり
NCID BC1668340X
text language code Japanese
author link ニュートンプレス||ニュートン プレス <AU00037628>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.51
classification Children’s books. Special materials NDLC:Y94
subject headings 食品||ショクヒン
subject headings 食品||ショクヒン
subject headings 食品化学||ショクヒンカガク