THE OPEN UNIVERSITY OF JAPAN LIBRARY

646食品成分表

科学技術庁資源調査会編 ; ['94], '98. -- 一橋出版, 1994. <BB00090275>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 ['94] 本部 保存庫2階一般 498.5/R69 11114425077 0items

No. 0001
Volumes ['94]
Library 本部
Location 保存庫2階一般
Call No 498.5/R69
Material ID 11114425077
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 646食品成分表 / 科学技術庁資源調査会編
646 ショクヒン セイブンヒョウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 一橋出版 , 1994.2-
physical description area 2冊 ; 26cm
Volume Information
volumes ['94]
ISBN 4891964049
Volume Information
volumes '98
ISBN 4891964049
note ['94]は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note ['94]は食品成分値は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「改訂日本食品アミノ酸組成表」,「日本食品脂溶性成分表」及び「日本食品食物繊維成分表」より抜粋
note '98は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「五訂日本食品標準成分表 新規食品編」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note '98は食品成分値は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「五訂日本食品標準成分表 新規食品編」,「改訂日本食品アミノ酸組成表」,「日本食品脂溶性成分表」及び「日本食品食物繊維成分表」より抜粋
note 編者:646食品成分表編集委員会
NCID BN12295563
text language code Japanese
author link 科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00000139>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification NDC7:498.53
classification Science and technology NDLC:PC25
subject headings 食品||ショクヒン