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Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present

edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins ; : hbk. -- Routledge, 2021. -- (Routledge studies in modern history). <BB10115195>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 本部 2階一般図書 383.8/F36 11119513458 0件

No. 0001
巻号 : hbk
所蔵館 本部
配置場所 2階一般図書
請求記号 383.8/F36
資料ID 11119513458
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present / edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins
出版・頒布事項 London : Routledge , 2021
形態事項 xv, 214 p. : ill., map ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9780367515584
書誌構造リンク Routledge studies in modern history <BB10115194>//a
注記 "The 15th symposium was held at Albi in the Tarn department of France in September 2019, the 30th anniversary of ICREFH"--Preface
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BC09880499
本文言語コード 英語
著者標目リンク Vabre, Sylvie <>
著者標目リンク Bruegel, Martin <AU00042282>
著者標目リンク Atkins, P. J. (Peter J.) <AU10000531>
著者標目リンク International Commission for Research into European Food History (Symposium) <> (15th : 2019 : Albi, France)
分類標目 LCC:TX360.E8
分類標目 DC23:394.1/2094
件名標目等 Food habits -- Europe -- History -- Congresses
件名標目等 Food -- Sensory evaluation -- Congresses
件名標目等 Food industry and trade -- Europe -- Congresses